ساندویچ پفی ژامبون

مواد اولیه :

*خمیر میل فوی ۵۰۰ گرم
*ژامبون گوشت و پنیر گودا یا تست چیز هر کدام پنج ورق
*تخم‌مرغ و زرده تخم مرغ هر کدام یک عدد

 

طرز تهیه:

این ساندویچ می‌تواند به عنوان یک عصرانه کامل محفل شما را گرم‌تر کند چرا که بچه‌ها عاشق این ساندویچ هستند. مطمئن باشید که طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم . روی سطح آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر به ابعاد ۶۰×۳۰ باز می‌کنیم. از خمیر هشت مربع ۱۵ سانتی‌متری جدا می‌کنیم. در کاسه‌ای تخم‌مرغ را با چنگال زده با برس روی سطح خمیر می‌‌مالیم، دقت می‌کنیم که برس به قطر خمیر مالیده نشود و فقط سطح روی خمیر به تخم‌مرغ آغشته شود. حالا یک تکه ژامبون و یک تکه پنیر را روی خمیر قرار می‌دهیم یک زاویه مربع را روی زاویه مقابل قرار داده تا ساندویچ به صورت مثلث در آید. گوشه‌های خمیر را با کمی فشار پرس می‌نماییم تا لبه خمیر به هم بچسبد، ساندویچ‌ها را با فاصله در سینی فر می‌چینیم. روی آنها را با برس زرده تخم‌مرغ مالیده و سینی را داخل فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا روی آنها طلایی شود.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: