دلمه کاهو پيچ

 

دلمه کاهو پيچ
دلمه کاهو پيچ

مواد لازم براي 40عدد
سبزي دلمه: 250گرم (جعفري ،تره ،گشنيز ،مرزه و ترخون )
کاهو: پيچ 3عدد
برنج: يک پيمانه
گوشت چرخ کرده: 300گرم
پياز: يک عدد، خرد شده
نمک،فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
سير له شده: 2حبه
زيره: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي :2قاشق غذاخوري
شکر: يک سوم پيمانه
طرز تهيه
ابتدا سبزي را پاک کرده ،شسته و سپس خرد کنيد. کاهو پيچ را با آب و نمک حدود 1تا2دقيقه بجوشانيد تا برگ ها به راحتي از هم جدا شوند.
چنانچه زياد جوشيده شود به هنگام پيچيدن برگ ها پاره مي شوند. برنج را آبکش کنيد،گوشت چرخ کرده را همراه پياز و ادويه ها تفت دهيد . سير له شده و زيره را نيز اضافه کنيد و با برنج آبکش شده و سبزي خرد شده مخلوط نماييد، سپس مايه را داخل هر دو برگ کاهو قرار دهيد و برگ ها را به صورت لوله اي يا بقچه بپيچيد ،ته قابلمه را کمي چرب کرده ،سپس مقداري کاهور را به صورت نواري (نازک )با چاقو برش بزنيد و يک رديف ته قابلمه بچينيد. رديف دوم بقچه هاي دلمه را بگذاريد تا آخر و دوباره در آخرين رديف بريده هاي کاهو را بريزيد ،در آخر رب را در آب حل کرده و با شکر و آبليمو ترش (که با هم حل کرده ايد )روي دلمه ها بريزيد . ابتدا حرارت را زياد کرده ،وقتي به جوش آمد حرارت را کم کنيد و به مدت 1تا1/5ساعت اجازه دهيد تا غذا پخته شود.

دلمه کاهو پيچ

نکته
1ـ اين دستور 290گرم کربوهيدارت ،85گرم پروتئين ،85گرم چربي و 2256کيلو کالري انرژي دارد.

دلمه کاهو پيچ

2ـ براي باز نشدن دلمه مي توانيد يک بشقاب را روي آن ها برگردانيد .

دلمه کاهو پيچ

3ـ مي توانيد براي خوش طعم شدن غذا مقداري زيره لابه لاي دلمه ها بريزيد.

دلمه کاهو پيچ

منبع: نشريه هنر آشپزي شماره

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: